دنیای فوتبال:شاید تصور این که پرسپولیس فصل آینده بتواند با همین روال کنونی راهی به سوی موفقیت (که از دیدگاه هوادار این تیم فقط در عنوان قهرمانی خلاصه میشود) بیابد آنقدر ، دوراز ذهن است که بسیاری به انتظار یک معجزه نشستهاند.
پرسپولیس که خود را در تمامی طول فصل قبل به کانون خبرسازی و بحران تبدیل کرده بود، امروز به خانهای ناامن بدل شده که کمتر کسی میتواند با خیالی آسوده یک سال در آن سکنی گزیند. آیا باور میکنید مجموعه مدیریت کنونی باشگاه که البته چند پاره نیز شده است، بتواند این تیم را نجات دهد؟
بازگویه تاریخ اشتباه است. این که تیم قهرمان با تغییر مدیریت روبهرو شد و تمامی اعضای اصلی و ارکان مهم قهرمانیاش در بخش مدیریت از مجموعه این تیم جدا شدند، بیشتر به دلایلی غیرورزشی بازمیگردد.
همان جریانی که 3 سال قبل فدراسیون فوتبال را دستخوش تغییراتی بیموقع و بیحاصل کرد تا حتی شخص اول دولت نیز در گفتگویی تلویزیونی به مخالفت سرسختانه خود با کنار رفتن محمد دادکان از راس فدراسیون فوتبال اعتراف کند و آن را تصمیمی خودسرانه از سوی مدیریت ورزش کشور بداند، سال قبل در چنین روزهایی با تصمیمی عجولانه، مدیریت پرسپولیس را بدون هیچ توجیه منطقی از کار کنار گذاشت تا باز هم مجموعه دولت از نگاه هواداران عام زیر ذرهبین قرار بگیرد. شکستهای مکرر پرسپولیس در لیگ و ثبت تاریخیترین ناکامی این باشگاه در قطر، جزئی از دستاوردهای این تغییرات بود.
حالا خوشبینانهترین نگاه هم نمیتواند مجموعهای که طی یک سال 2 مدیرعامل را به خود دیده و 3 سرمربی تغییر داده تا در نهایت پنجم لیگ شود را مدعی فصل آینده بداند، بخصوص که امروز شکافهای داخلی در اتاق مدیریت باشگاه نیز لحظه به لحظه بیشتر و عمیقتر میشود.
احتمالات شکلگیری پرسپولیس جدید به اتفاقاتی که در خرداد داخل سازمان تربیت بدنی رخ خواهد داد، برمیگردد. این شایعه که ممکن است مجموعه مدیریتی سازمان تربیت بدنی تغییر کند روز به روز قوت بیشتری میگیرد و در این میان عباس انصاریفرد بیتوجه به آنچه در پرسپولیس میگذرد، خود را مهیای خریدهای جدید تیمش میکند.
این در حالی است که حسین هدایتی ، در نقش متملکی که هزینههای کلی باشگاه را بر عهده میگیرد، مدعی شده تا وقتی عباس انصاریفرد در این باشگاه مدیر عامل است، ریالی از جیب خود هزینه نخواهد کرد. با این حساب میتوان اختلاف شدید فرخزادی با انصاریفرد را هم به سیاهه اختلافات درونی باشگاه افزود. عباس انصاریفرد در حقیقت پشتوانه خود را صرفا در سازمان تربیت بدنی میبیند. آیا این پشتوانه تا انتها برای او باقی خواهد ماند؟
انصاریفرد برای مقابله با جریانی که حسین هدایتی یک سوی آن قرار دارد، از اهرم اختیار تام خود استفاده کرده است. او که این روزها برای بستن پرسپولیس با بازیکنانی کاملا متوسط و غیردرجه اولی بیتابی میکند و با تمامی مدیر برنامههای این بازیکنان وارد گفتگو و رایزنی (بیاجازه هیات مدیره) شده حالا پروندهای جدید را برای مقابله با هدایتی باز کرده است.
او از طریق روابط رسانهایاش، بحث حضور علی دایی در راس کادر فنی این تیم را پیش کشیده و همین برای شعلهور شدن آتش اختلافات میان هدایتی و انصاریفرد کفایت میکند. در حالی که هدایتی میکوشید با پیش کشیدن گزینههایی مانند قطبی و پروین، وجاهت خود را روی سکوها و میان هواداران بالاتر ببرد، انصاری فرد در عین حال به واسطه ارتباطات نزدیک خود با دوستان صمیمی دایی و جلب حمایت سازمان تربیت بدنی، به سوی دایی چرخیده است.
اما جدال داخلی فقط به اتاق مدیریت باشگاه خلاصه نمیشود. پیش از این، وقتی آریهان در زمان مدیریت محمد حسن انصاری فرد اعلام کرد باید علی دایی به این تیم اضافه شود، واکنش شدید بازیکنان سر میز شام (در اردوی اتریش) نظر او را برای حضور وی تغییر داد.
بعدها جواد کاظمیان ادعا کرد او به دلیل جملات تندی که همان روز به زبان آورده است دیگر به اردوی تیم ملی در زمان دایی دعوت نشده بود؛ اما این بار پیشقراول مخالفان حضور دایی به عنوان سرمربی پرسپولیس، علی کریمی است. او که برای بقای خود شرطی مانند بقای هدایتی در تیم را گذاشته، ادعا کرده است در صورت حضور دایی در راس کادر فنی از این تیم جدا خواهد شد.
آیا او در این اعلام مخالفت خود تنها مانده؟ رحمان رضایی، نیکبخت و چند نامی دیگر در کنار کریمی قرار میگیرند. هرچند بقای نیکبخت و رضایی پس از یک فصل ملال آور در این تیم بعید به نظر میرسد، اما نباید فراموش کرد جو کنونی کاملا علیه مواضع انصاری فرد است.
«من کاری را میکنم که خودم میخواهم. کسی که مخالف است میتواند از تیم برود...» این جمله مشهور آقای مدیرعامل است که بارها مقابل بازیکنان تیمش ایستاد و سرانجام افشین پیروانی را به دلیل همراهی با بازیکنان از پرسپولیس اخراج کرد.
روابط سرد میان اتاق مدیریت باشگاه و بازیکنان، مربیان و اعضای هیات مدیره، هرچند تا امروز با پافشاری و حمایتهای عجیب سازمان تربیت بدنی بیحاصل مانده، اما در نهایت به یک نقطه ختم خواهد شد: «فرو رفتن پرسپولیس در بحران» امروز مدیرعامل باشگاه، نهتنها خود را برابر تمامی اعضای هیات مدیره میبیند و از هیچ حمایتی از سوی فرخزادی و هدایتی (2 عضو پرنفوذ هیات مدیره باشگاه) برخوردار نیست که حتی نفوذی در جمع بازیکنان و کادر فنی کنونی هم ندارد. آیا او همه را عوض میکند؟
لطفا درخصوص این خبر نظر دهید
برای دیدن بقیه اخبار در قسمت آخرین
اخبارازدنیای فوتبال روی خبر مربوطه کلیک کنید