فوتبال روز

آخرین اخبار فوتبال ایران،لیگ برتر،دسته یک،پرسپولیس،استقلال،عناوین روزنامه های ورزشی،حاشیه های فوتبال،فوتبال دنیا،جدول لیگ برتر

فوتبال روز

آخرین اخبار فوتبال ایران،لیگ برتر،دسته یک،پرسپولیس،استقلال،عناوین روزنامه های ورزشی،حاشیه های فوتبال،فوتبال دنیا،جدول لیگ برتر

وقتی خانم سرمربی قرنطینه شد


دنیای فوتبال:سفر به سریلانکا چقدر لازم بود؟ هر چند نمی‌توان به راحتی قضاوت کرد. فوتبال بانوان ایران عرصه چندانی برای ارائه توانایی‌های خود ندارد و هر مورد نیز غنیمت است 
 

رواز هواپیمایی قطر که به کلمبو رسید و مسافران پایشان را روی پلکان خروج گذاشتند، شرجی وحشتناکی توی صورتشان زد. شاید هوای گرم و دم کرده پایتخت سریلانکا برای مسافرانی که به این هوا عادت داشتند، عادی بود. ولی اعضای تیم ملی فوتبال دختران زیر 14 سال ایران، ناگهان شوکه شدند. فستیوال فوتبال در سریلانکا برای دختران ایرانی با این مقدمه آغاز شد.

 هتل «جانکانی» در غرب کلمبو، جایی بود که اعضای تیم ملی دختران ایران در آن اسکان یافتند. فکر همه چیز را کرده بودند جز این که با یک بحران غذایی رو به رو شوند. یکی، دو روز اول و قبل از رسیدن همه تیم‌ها، وضعیت غذایی بد نبود، ولی با آمدن تیم‌های ملی هند، بوتان و استقرار تیم میزبان در هتل«جانکانی» همه چیز تغییر کرد. یازدهم اردیبهشت، زمان صرف ناهار، دختران ایرانی مجبور بودند مرغی را بخورند که فلفل از سر و روی آن می‌بارید.

مشخص بود که ترکیبی از چند نوع فلفل نواحی گرمسیری در غذا وجود دارد .

فدراسیون، پیش‌بینی چنین وضعی را تا حدی کرده بود، به همین دلیل بازیکنان ایران به اتاق‌هایشان رفتند و به جان کنسروهایی که با خود آورده بودند، افتادند تا شاید وضعیت شام بهتر شود، ولی...!

 شام رستوران هتل «جانکانی» ماهی بود. یک نوع ماهی خاص سریلانکا که طعم عجیبی داشت. مخلوطی از شوری، ترشی، شیرینی و البته تندی. گارسون با زبان اشاره به ایرانی‌ها فهماند که این ماهی در تپه‌ای از فلفل قرمز و سفید و ادویه‌های تند درست شده است. باز هم چاره‌ای نبود. کنسروها منجی شدند. این وضعیت آنقدر ادامه یافت که سرانجام سفارت ایران در سریلانکا، تا جایی که می‌توانست به داد دختران نوجوان ایرانی رسید. اما این هم کافی نبود. وقاری، سرمربی تیم ملی فوتبال زیر 14 سال بانوان ایران به خاطر شرایط بد غذایی در روزهای آخر مسابقات لب به غذا نزد. او سه روز تمام غذا نخورد و در قرنطینه به سر برد. بازیکنان اما به خاطر آنکه نخستین سفر خارجی خود را طی می‌کردند، هیجان زده بودند و با اشتیاق به سالن محل برگزاری مسابقات می‌رفتند و رقابت‌های خود را پی می‌گرفتند. هر چند ذخیره کنسرو آنها رو به پایان بود و از سویی هیچ چیز کیفیت غذای تازه را، به خصوص برای ورزشکاران ندارد. وقتی از آشپز خواستند که حداقل سالاد آنها را بدون ادویه سرو کند، امید داشتند که حداقل با خوردن سبزیجات تازه به خود انرژی ببخشند. اما آشپز یادش رفت و نتیجه آن شد که تندترین سالاد نواحی گرمسیری روی میز غذا سرو شود. یکی از بازیکنان می‌گوید:«باورمان نمی‌شد. دانه‌های فلفل از توی سالاد مشخص بودند. آنقدر آب خوردیم که دیگر جا نداشتیم.»

عطر و طعم غذاهای گوشتی نیز به هیچ وجه با ذائقه ایرانی‌ها سازگار نبود ولی دختران هندی و بوتانی با ولع این غذاها را می‌خوردند و فلفل‌های تند کنار غذا را به گونه‌ای گاز می‌زدند که ایرانی‌ها سبزی خوردن را مصرف می‌کنند.

پایان مسابقات، پایان بحران غذایی تیم ایران بود، هرچند وقاری در شرایط کاملا نامساعد جسمی روی صندلی هواپیما نشست. گمان می‌شد این سفر عجیب بالاخره رو به اتمام است. اما اتفاقی دیگر انتظار تیم ملی ایران را می‌کشید. زمانی که دختران ایرانی روی صندلی‌های بوئینگ 747 هواپیمایی ملی قطر نشستند تا با پرواز کلمبو به دوحه رفته و سپس عازم تهران شوند، اثر 8 روز مصرف کنسرو به وضوح پیدا بود. دیگر رمق نداشتند و وضعیت سرمربی تیم یعنی لیلا وقاری از همه بدتر بود.

مهمانداران هواپیما متوجه وضعیت لیلا وقاری شدند، اما هیچکس گمان نمی‌کرد که آنها با مسئولان حراست فرودگاه قطر تماس بگیرند و یک مورد مشکوک را گزارش کنند. طی ماه گذشته، آنفلوانزای خوکی به دغدغه مردم جهان تبدیل شده و یافتن چند مورد مبتلا به این بیماری در سریلانکا مسئولان بهداشتی قطر را به تکاپو واداشت. زمانی که هواپیما به زمین نشست، همه مسافران را به سرعت پیاده کردند ولی اجازه پیاده شدن را به لیلا وقاری ندادند:«به بچه‌ها گفتم چیزی نیست، برایشان توضیح می‌دهم که به خاطر وضعیت بد غذایی به این روز افتاده‌ام.»

بازیکنان هواپیما را ترک کردند و ماموران همراه یک تیم پزشکی وارد هواپیما شدند و از سرمربی ایران خواستند بلافاصله ماسک بزند:«مقاومتی نکردم و به حرفشان گوش‌ دادم. چون نمی‌خواستم حاشیه ایجاد شود.»

لیلا وقاری سعی کرد برای آنها توضیح دهد چه اتفاقی افتاده ولی ماموران امنیتی و تیم پزشکی فرودگاه قطر دستور داشتند هر مورد مشکوک از آنفلوانزای خوکی را کاملا کنترل کنند تا مانع ورود این ویروس به کشورشان شوند؛ درست مثل فرودگاه‌های تمام دنیا که فعلا در حالت اضطراری قرار دارند.

وقتی معاینات اولیه پایان یافت از سرمربی تیم ملی فوتبال دختران زیر 14 سال ایران آزمایش خون گرفته شد. چند آزمایش دیگر نیز در دستور کار تیم پزشکی قرار داشت. بازیکنان نگران وضعیت سرمربی‌شان بودند و از طرفی طبق هماهنگی‌ها با پرواز قطر – تهران باید این کشور عربی را ترک می‌کردند.

سرانجام پاسخ آزمایش‌ها اعلام شد. نتیجه کاملا منفی بود. به همین دلیل از وقاری عذرخواهی کردند و اجازه دادند تا او به جمع ملی‌پوشان اضافه شود.

با آنکه کاروان تیم ملی ایران، هفدهم اردیبهشت وارد تهران شد، ولی همچنان حرف و حدیث‌ها پیرامون این سفر جنجالی ادامه دارد.

به راستی حضور در تورنمنتی که تنها پنج کشور در آن حضور داشتند، با توجه به تمام این اتفاقات، چقدر ضروری بود؟ 

 

 

 

                         لطفا درخصوص این خبر نظر دهید 

                         برای دیدن بقیه اخبار در قسمت آخرین  

                   اخبارازدنیای فوتبال روی خبر مربوطه کلیک کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد